Koningscross MAC St. Christoffel

De vorig jaar geïntroduceerde Koningscross keert terug tijdens stREEKfeest. Op zaterdag 22 en zondag 23 april worden in Reek opnieuw crosswedstrijden gehouden. Deze sportieve weekendactiviteit wordt georganiseerd door MAC St. Christoffel uit Schaijk in nauwe samenwerking met Stichting Evenementen Reek (SER). Zondag 23 april zijn de officiële wedstrijden die meetellen voor het Nederlands kampioenschap. Deze worden verreden in de MX-klasses solo, zijspan en quads.

Lees verder op Arena Lokaal.

Route en parkeerinformatie

Vanaf de A50 kunt u na afslag 17 Ravenstein de N277 nemen, en vervolgens de Borden Reek/Schaijk volgen. De route naar het circuit zal aangegeven worden d.m.v. pijlen van de Rijksweg N324, en de Provinciale weg zuid/Dorpenweg N277.

Bij aankomst op het circuit wordt u geacht de instructies van de vrijwilligers strikt op te volgen i.v.m. beperkte parkeergelegenheid op het circuit.

Let op!

Personenauto’s worden geacht aan de overzijde van het circuit, op een aangegeven parkeerterrein te parkeren. Bij het inschrijven worden bandjes verstrekt, 2 voor de solo rijders en 4 voor zijspan rijders. Deze bandjes verschaffen toegang tot de fuik, de aangeef zone en de publiek zone.

Er worden aan de kassa entree bandjes verstrek welke toegang geven tot de publiek zone. Het betreden van het evenemententerrein geschied geheel op eigen risico.

Zie ook: Praktische Route-Aankomst informatie met kaart

 

Informatie Koningscross

Zaterdag 22 April staat de Koningscross in het teken van ‘kids & sidecars’, ‘open clubklasse’, ‘open zijspanklasse’, ‘natte zuiger’ en ‘opstapdag zijspantour voor mensen met een beperking’. Deze dag start vanaf 10.00u en is gratis toegankelijk voor publiek.

 

Zondag 23 April staat de Koningscross in het teken van wedstrijden meetellend voor NK die volgens de MON kalender verreden worden. Het gaat hierbij om de klassen MX Veteranen, MX2 Senioren , MX open senioren, MX open nationalen, MX quads junioren/senioren en MX zijspannen nationalen/inters. Inschrijven start vanaf 08.00u, De wedstrijden zullen tussen 09.00-18.00 worden gehouden. De entree bedraagt € 8.00 euro voor volwassenen, kinderen tot 14 jaar gratis.

 

Deelname Koningscross

Voor deelname aan de open clubklasse en open zijspanklasse geldt dat je deel kan nemen mits je in bezit bent van een geldig start of trainingsbewijs.

Deelname bedraagt 10 euro voor solo en 15 euro voor zijspan.

 

WWilt u deelnemen aan de clubwedstrijden of een van de open klasses dan zouden we dat graag van tevoren willen weten en of u een transponder heeft met het nummer daarvan. Opgeven voor de open clubwedstrijden kan via Michel van Zwam, E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 06-51717535. Voor de opstapdag voor mensen met een beperking zijn uitnodigingen uitgegaan naar diverse instanties en woongroepen. Mochten we onverhoopt iemand gemist hebben dan kunt u contact opnemen met Jeroen Kuijpers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 06-31935743. Voor alle andere vragen rondom wedstrijden kunt u terecht bij Michel van Zwam.

 

PR media

Flyer

organisatie koningscross is in handen van:

M.A.C. ST. CHRISTOFFEL

 

Koningscross

MAC St. Christoffel

 

 

Volg ons op Facebook!