Sponsoren

Zij maken het stREEKfeest mede mogelijk

Het stREEKfeest wordt voor het grootste gedeelte bekostigd met de entreegelden en de horeca-opbrengst, maar helaas redden wij het hier niet mee. Daarom zijn wij voor een deel nog afhankelijk van sponsors.

Meld u aan als sponsor

Wij hopen dat sponsors ons initiatief steunen en een bijdrage willen leveren aan een aantrekkelijk en gezellig evenement, waarin de viering van Koningsnacht en -dag centraal staat en dat aan jong en oud, klein en groot, uit Reek, Landerd en omstreken vertier biedt. In ruil hiervoor bieden wij onze sponsors verschillende mogelijkheden om hun naam en activiteiten onder de aandacht te brengen of zelfs actiever bij het stREEKfeest betrokken te zijn.

Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met de Sponsor Commissie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij voor baat dank voor uw interesse.

Overzicht sponsoren stREEKfeest

Het stREEKfeest wordt mede mogelijk gemaakt door:

Café Feesterij de Potter SchaijkPE-DA ShopVAEX - VAEX - The Livestock Traders - The Truck Traders Aannemersbedrijf Peter Peters bv | Vakbekwaam in alle bouwdisciplines.Starline RecreatieVan den Bosch Financieel AdviesKampert-Nauta; Voor al uw grafisch werk, hoogstaande creaties, drukwerk, digitale media, e-commerce en web-to-print.Loon - en Grondverzerbedrijf/Mestdistributie Peter LoeffenVrumona; producent en bottelaar van onder andere SiSi, Royal Club, Fruits de Pays, Sourcy, Xi, Crystal Clear en JoyVan Tienen Drankautomaten, koffieautomaten, drankautomaten, verkoopautomaten, keukenapparatuur en toebehoren.Praktijk 'Jij en Ik' - Orthopedagogische praktijkVan Zanten Assurantiën, Financiële diensten en AdviesVan Hout's AannemingsmaatschappijHWC UitzendorganisatieJanssen BMLNieuw Schaijk

En verder door: