Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen stREEKfeest 2019:

Garderobe/vermiste voorwerpen

De garderobe wordt verzorgd door stichting Kelekeet. Voor het gebruik maken van de garderobe vragen zij € 1,=. Vermiste voorwerpen zoals jassen, sleutels, IDs etc kunnen bij de garderobe worden afgegeven of opgevraagd. Mocht je iets kwijt zijn stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Minimale leeftijd

De minimale leeftijd voor de feestavonden is 14 jaar. Uiteraard geldt de regel Nix18.

Parkeren

Voor auto's is er ruime parkeergelegenheid op het bedrijventerrein aan de Voermanstraat. Het parkeren is geheel gratis. Gelieve de instructies van de medewerkers te volgen.

Pinnen/cash/munten

Er kan geen cashgeld gepind worden op het terrein. Als alternatief is pinnen in Reek mogelijk bij Het Wapen van Reek, Nieuwe Heijtmorgen 20. Let op, deze service is uiterlijk tot 23.00u mogelijk. Er bestaat de mogelijkheid om munten te pinnen a € 2,40 per stuk en hiermee kunnen drank en food worden besteld. Tickets aan de dagkassa dienen contant betaald te worden en ga je met een taxi dan is het verstandig om cash op zak te hebben.

Taxi info / Kiss & Ride

De Kiss & Ride zone is te vinden aan de Voermanstraat te Reek voorbij tankstation TinQ, Monseigneur Borretstraat 65, 5375 KZ, Reek. 

Tickets

Tickets dienen te allen tijde worden afgedrukt en meegenomen. Scannen van tickets op mobiele telefoons kan niet worden gegarandeerd. Mocht je problemen hebben met eTickets neem dan contact met de ticketservice van Yourticketprovider: check https://www.streekfeest.nl/tickets en klik op de link "Hulp nodig?"

Tijden

Op de feestavonden gaat het terrein 20u open, waar DJ's al staan te draaien in hoofdtent. Overige acts starten vanaf 21u. Via social media zullen aanvangstijden nog verschijnen voor individuele avonden. Avonden duren tot 01.00u. Hou voor eindtijd en vertrek rekening met uitloop ivm drukte garderobe, laatste drankje/snack, spreiding vertrek publiek etc. Tijden zijn onder voorbehoud, definitieve programma zal aangegeven worden op de schermen in de tenten. Wees ruim in je tijd dan hoef je niets te missen.

WC's

Het gebruik van WC's is geheel gratis en dit willen wij als service graag zo houden. Wees wel zo vriendelijk de boel schoon achter te laten.