Koningsnacht donderdag 26 april 2018

Oranjefeest
Koningsnacht, donderdag 26 april, belooft vooral veel spektakel en een waar oranjefeest te worden. The Dirty Daddies waren al eens eerder aanwezig in Reek, op een uitverkochte Koningsnacht. Toen speelden de mannen de tent plat met veel hits en guilty pleasures. Wie zaterdag al een kijkje heeft genomen op stREEKfeest weet dat met de aanwezige hightech visuals een grootse show verwacht kan worden. The Dirty Daddies worden in de grote tent bijgestaan door party-DJ Menno en de feestact The Allstarz als afsluiter. Vanwege het tienjarig jubileum van stREEKfeest hebben The Allstarz een bijzondere show in elkaar gezet en gaat het dak eraf.

Feestcafé
De tweede tent wordt omgeturnd in een feestcafé. Het wordt een avond met een Hollands tintje en vooral veel feest. De presentatie van de avond is grotendeels in handen van de Loco Loco Discoshow met gastoptredens van populaire aanstormende volkszangers Raymon Hermans en Henk Dissel. Bij de Loco Loco Discoshow kan je volop interactie verwachten met veel gekkigheid, ludieke spelletjes en feest. Let op, Henk Dissel start al om 21.45u. Als je dat niet wil missen zorg er dan voor dat je tenminste een half uur eerder aanwezig bent vanwege de te verwachten drukte bij entrée/kassa's en capaciteit van de tweede tent, vol=vol.

Comfort
Het lijkt weer een frisse Koningsnacht te worden. Daar hebben wij zoals voorgaande jaren ook weer maatregelen voor genomen. Wij vinden comfort belangrijk en hebben voor beide tenten weer kachels geregeld.

Tickets
De voorverkoop loopt nog steeds door, maar hierbij geldt zolang de voorraad strekt. Gezien voorgaande edities en huidige stand van voorverkoop is het verkrijgen van tickets aan de dagkassa geen zekerheid. Zorg dat je zo snel mogelijk bij voorverkoop adressen of online een ticket regelt.

Tijden
Het terrein gaat 20u open waarbij DJ Menno jullie al met feestelijke muziek ontvangt. Eerste acts starten vanaf ongeveer 21u. De avond duurt tot 01.00u. Hou voor eindtijd en vertrek rekening met uitloop i.v.m. drukte garderobe, laatste drankje/snack, spreiding vertrek publiek etc. Tijden zijn onder voorbehoud, definitieve programma zal aangegeven worden op de schermen in de tenten. Wees ruim op tijd dan hoef je nooit iets te missen.

In stREEKfeest Arena (grote tent) spelen achtereenvolgens: DJ Menno, The Dirty Daddies en The Allstarz
In De Kull (tweede tent) spelen achtereenvolgens: Henk Dissel, Loco Loco Discoshow, Raymon Hermans

Bestel hier nu direct je tickets online!