Timetable bekend!

Wil jij niets missen op stREEKfeest? Check dan de timetable voor beide dagen. Wees op tijd als je een favoriete artiest wil zien en kom in verband met verwachte drukte niet vlak voor aanvang bij de ingang of in een van de tenten (vol is helaas dan ook vol). LET OP het optreden van Zanger Kafke op Koningsnacht begint al om 21u, Op beide dagen gaat het terrein 20u open. Voor verdere praktische vragen hebben we een handige 'Veelgestelde vragen' pagina: https://www.streekfeest.nl/faq. Daarop vind je informatie over o.a. tijden, parkeren, taxi, munten, minimale leeftijd, garderobe, WC's etc. Wil je meer weten over de artiesten check dan https://www.streekfeest.nl/koningsnacht voor de Koningnacht of https://www.streekfeest.nl/foutekoningsfeest voor het Foute Koningsfeest.

Lees meer...

StREEKfeest draait door, jij ook?

DJ actie Foute Koningsfeest

Ben jij die talentvolle party-dj die eens op een mainstage wil staan? Beginnend of toe aan de volgende stap? Dan bieden we jou nu een kans om op ons Foute Koningsfeest op 27 april stREEKfeest af te trappen. Stuur ons de meest originele, grappige en feestwaardige motivatie waarom juist jij bij ons je talent wil showen. Dat kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een originele actiefoto en artiestennaam van jou als dj.

Wat kan jij winnen? Minimaal 1 uur speeltijd op onze mainstage in een kant en klare dj booth, gratis toegang met enkele introducees, plus een hapje en drankje vooraf en tijdens je optreden. Dat wordt een onvergetelijke en interactieve feestavond samen met o.a. Darkraver, Timmie Tirol, De Grote Karaoke Show, en nog veel meer. Inschrijven kan tot en met zondag 10 februari 20.00u waarna onze programma-commissie een voorselectie aan het stREEKfeest publiek zal voorleggen voor een definitieve keuze. 

Lees meer...