Raymon Hermans

Raymon Hermans wordt op 18 maart 1994 geboren in Roosendaal en groeit op in St. Willebrord. In zijn jeugd staat er één ding centraal en dat is muziek, overal waar hij gaat en staat. Muziek maken is zijn passie en al snel was het duidelijk: Raymon Hermans is een geboren artiest.

In 2010 kreeg Raymon Hermans de kans om zich te laten horen aan Nederland met zijn debuutsingle. Door het succes van deze single werd hij enorm geïnspireerd en kreeg de smaak te pakken. In de jaren erna bracht Raymon verschillende singles uit. Deze singles kregen de aandacht bij diverse TV- en Radio zenders en er kwamen optredens.

Inmiddels is de 23-jarige Raymon zich gaan focussen op het schrijven van zijn eigen tracks. Dit resulteerde in tracks als M'n favoriet, Nu of nooit, Hypnose en Fenomeen. Zijn pakkende tracks met de stevige en dansbare beats worden dan ook door heel Nederland gedraaid door vele DJ’s. Hiermee bevestigt Raymon Hermans zijn juiste sound gevonden te hebben. Eind 2017 verschijnt zijn debuutalbum M'n favoriet waarmee een grote droom uit komt. Begin 2018 bereikt zijn carrière een nieuw hoogtepunt en bereikt zijn single Gevallen de eerste plaats in de Sterren Top 20.

stREEKfeest is er trots op deze rijzende ster en sympathieke Brabander op haar affiche te hebben. Samen met Henk Dissel en Loco Loco Discoshow zullen zij voor een Hollands getint feest zorgen tijdens onze Koningsnacht.