TONY JUNIOR

Tony Junior is in een mum van tijd uitgegroeid tot een van de veelzijdigste dj’s van Nederland. Met een fijne mix aan electro, house en hardstyle brengt hij menige festivalgangers naar een extase.

Samen met Nicolas Nox scoort Tony Peroni junior in 2010 zijn eerste hit met Loesje – origineel uit 1939 en groot gemaakt door Wim Poppink en The Ramblers. De vader van Tony liep al een tijdje rond met het nummer en inspireerde Junior het nummer te maken. Er komt met You Ain’t Seen Nothing Yet een opvolger van Tony Junior en Nicolas Nox, maar die track blijft steken in de Tipparade. In 2015 is Tony met zijn vader te zien in de RTL5-realityserie Toni & Tony: Zo Vader, Zo Zoon. In de serie is te zien hoe de dj zijn werk doet. Later dat jaar verschijnen Love Somebody (met Mr. Polska) en Get Down (met Tiësto).

In de jaren die volgen maakt hij tracks met onder meer Kura en Pegboard Nerds en verschijnen de ep's It's A Copy en Badman. In het najaar van 2018 maakt hij met Niels Geusebroek het nummer Better Part Of Me. Met die track brengt hij een eerbetoon aan zijn opa die voor hem een belangrijke muzikale inspiratiebron is geweest. Aan het begin van 2019 volgt zijn nieuwe productie samen met Dimatik, de track Kangaskhan, een mix van Oosterse folk en hardstyle. Naast alle dj werk is Tony ook nog in beeld door zijn deelname aan het Jachtseizoen van Stuk TV en Expeditie Robinson.